Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIKOVIT KAO UVIJEK

Zdravko Mamić nezadovoljan odlukom pravosuđa: 'To je nastavak kupleraja'

Zdravko Mamic
Dejan Rakita/PIXSELL
29.04.2021.
u 19:43

Bez obzira na nezadovoljstvo braće Mamić, do 10. svibnja se Zoran mora pojaviti u Hrvatskoj ili će biti raspisana tjeralica za njim, isto kao što Zdravkov slučaj ide dalje prema zacrtanom planu.

Zoranu Mamiću nije uspio plan prema kojem bi mu Hrvatska omogućila izdržavanje kazne u Bosni i Hercegovini, kao što nije uspjelo ni Zdravku premjestiti svoj slučaj s osječkog suda, što je i komentirao za RTL.

- Znači, s jedne strane imate gdje Vrhovni sud koji donio odluku da se suđenje neće moći pravično odvijati u Zagrebu pred Županijskim sudom jer Zdravko poznaje možebitno četiri suca - kaže stariji Mamić pa dodaje:

- A u isto vrijeme Visoki kazneni sud donosi odluku da to što su neki kriminalci i lopovi na osječkom sudu ne delegira mogućnost da se suđenje odvija pred sudom u Osijeku. Tako da je to nastavlja se jedan kupleraj u hrvatskom pravosuđu protiv kojeg ja dalje nastavljam borbu.

Bez obzira na nezadovoljstvo braće Mamić, do 10. svibnja se Zoran mora pojaviti u Hrvatskoj ili će biti raspisana tjeralica za njim, isto kao što Zdravkov slučaj ide dalje prema zacrtanom planu.

Komentara 22

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:42 29.04.2021.

Da porezna utvrđuje kako netko sa plaćom od 10 000 kuna neto može imati vile i skupe automobile onda bismo mogli dalje. Nema šanse da naši političari mogu toliko "ušparati" od svojih plaća ma kako velike bile.

KA
KARLOVELIKI
23:02 29.04.2021.

Kada počinje suđenje Vidoševiću i kompaniji. Prošli tjedan u Madridu je presuda u vezi superlige bila donesena u roku 3 dana

SV
Sveznadar
20:29 29.04.2021.

Moja baba bi rekla da im možete staviti soli na rep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije