Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov savjetnik
Povratak na članak

Zdravko Mamić sazvao konferenciju za medije, pa je onda odgodio

Nekoliko minuta nakon najave Dinamov glasnogovornik je objavio da je presica odgođena

Komentari 18

Avatar nekakav
nekakav
14:40 07.12.2017.

mamić zna kako sa ovim radnicima, šljakerima iz medija. sazoveš ih na jedno mjesto, pa odgodiš, nek putuju bezveze, nek odgađaju druge važne susrete i događaje. zna on jako dobro da kad god negdje on nešto veli, da se to poprati. mnogi novinar svoju plaćicu duguje mamića, pa bi bi red i da mu se dostojno, ljudski, oduži za posao koji mu ovaj osigurava. mamić razdere košulju, mediji to poprate, i svi su na dobitku. mamić je opet poznat i o njemu se priča, mediji zarađuju na clickovima, novinar nešto kao piše, butik se veseli jer će opet gazda doći po košulju... a što ćeš sa hajdukom, ubogim čedom sa privremenim boravkom na poljudu? nesmeš pisati da nisu vratili niti mogu 30 i kusur milijuna kuna kredita, da im je grad split jamac već godinama za taj kredit, al to se ove godine i zakonski privodi kraju, ne smiješ zbrojiti i javno objaviti kolka je vrijednost ukupnih kazni koje je hajduk platio zbog nereda i huliganizma svojih, hm, pa da, 'navijača'. kakvu temu danas novine imaju u našem nogometu? pucanje od zadovoljstva torcide nad problemima u rijeci? opću apatiju većine klubova, koji bi bili profi, al nemaju ni za čajne kolutiće prije utakmice? i to bi sad kao tamo neki šimić rješavao. eh, mamić, car, bog, otac, legenda, pojam, mercedes u koloni trabanata.

VL
SV
sven222
12:29 07.12.2017.

i na kraju će mi biti najbolji novinari koji posjete tu konferenciju....trebate svi bojkotirati pa neka priča zidovima i službenicima dYnama !!!

VL
Avatar southman
southman
13:19 07.12.2017.

Slijedi nova Mamićeva Poslanica " urbi et orbi " !

VL
AN
ante92
12:19 07.12.2017.

Možda da ostavku i vrati se u Bosnu.

VL
IK
Ikonoklast
12:48 07.12.2017.

Neka dodju samo novinari od dinama, tj. hamze media, pa neka ga pitaju pitanja s blesimetra, vi ostali mediji bojkotirajte, jedan put u zivotu budite dosljedni prema poslu sto radite. Ici tamo i slusati monolog o tome kako on hrani 300 ljudi i kako je najveci hrvat...to nek laze svojim unucima ako mu i oni vjeruju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.