Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u Beograd

Zdravko Mamić: Crvena zvezda je fascinantna, drago mi je kad ostvari uspjeh

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/12
29.01.2018.
u 12:13

- Dolazim sigurno 13. veljače pogledati Zvezdu protiv CSKA. Ove sezone su fascinantni.

Nogometaši Dinama nalaze se na pripremama u Turskoj, a tamo se našla i Crvena zvezda pa je Zdravko Mamić otišao pogledati njihovu utakmicu.

Došao je na tribine kako bi pogledao utakmicu Crvene zvezde i Bresta, a tamo su ga za izjavu uhvatili srbijanski mediji.

- Dolazim sigurno 13. veljače pogledati Zvezdu protiv CSKA. Ove sezone su fascinantni. Zvezda se ne treba uspoređivati s bilo kime, ne treba imati kompleks. Bili su prvaci Europe i svijeta! Teško će to itko s ovih prostora ponoviti, rekao je Zdravko Mamić za Blic pa dodao:

Zdravko Mamić
1/20

- Meni je drago kad neki klub s ovih prostora u Europi napravi rezultat. Nemam s tim nikakvih problema. Zvezda će na proljeće igrati u Europi i to je rezultat za poštovanje.

Nogometaši Dinama na ovim pripremama su pobjeđivali kazahstanski Ordabasy (4:0), Šahtar iz Donjecka (1:0) i danski Sonderjyske (3:0), a remizirali su s ukrajinskom Zorjom (1:1).

Komentara 58

Avatar Niškorist
Niškorist
12:32 29.01.2018.

U duši mu zvezda i cajke ?

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
12:30 29.01.2018.

Zdravko je naš hrvatski covjek i sjajan hrvatski poduzetnik. On cijeni prave stvari i domoljubne vrijednosti. Zdravko cijeni Crvenu Zvezdu i bratstvo i jedinstvo.

Avatar southman
southman
12:59 29.01.2018.

Možda zatraži i azil u Srbiji, jer mu je ovdje "dugogodišnja hladovina" sve izvjesnija !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije