Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afričko prvenstvo

Zdravko Logarušić doveo Sudance do polufinala s Nigerijom

Zdravko Logarušić
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
31.01.2018.
u 07:07

Nigerija na Afričkom prvenstvu igra bez nogometaša iz europskih klubova

Naš nogometni stručnjak, Brođanin Zdravko Logarušić sjajno vodi reprezentaciju Sudana na Afričkom prvenstvu (drugo po snazi afričko natjecanje nakon Kupa nacija) koje se igra u Maroku.

Sudan je u skupini svladao Gvineju (2:1) i Mauretaniju (1:0) te remizirao s favoriziranim domaćinom Marokom (0:0), a u četvrtfinalu izbacio Zambiju (1:0).

Danas Sudance u Marrakechu čeka polufinalni ogled s Nigerijom, prvim suparnikom Hrvatske na SP-u u Rusiji. Nigerija na Afričkom prvenstvu igra bez nogometaša iz europskih klubova.

Komentara 1

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
07:53 31.01.2018.

Niš čudno. Zdravko je naš hrvatski covjek i blizu po kulturi i naturi sudanskim igračima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije