Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog referenduma

Zbrka oko utakmice: Barca tražila odgodu, ali ipak se igra i to pred praznim tribinama

Gerard Pique
Foto: Twitter
Autori: Hrvoje Delač, Hina
01.10.2017.
u 15:37

Odgodu utakmice je tražila Barcelona, ali Španjolski nogometni savez i čelnici lige bili su protiv toga

Dvoboj 7. kola Primere između Barcelone i Las Palmasa na Nou Campu bio je pod znakom pitanja" zbog nesigurne situacije u Barceloni", tvrde španjolski mediji. 

Odgodu utakmice je tražila Barcelona, ali Španjolski nogometni savez i čelnici lige bili su protiv toga. Na kraju je ipak odlučeno da će se utakmica odigrati, ali pred praznim tribinama.

Gerard Pique
1/10

U Barceloni i ci

jeloj Kataloniji traju prosvjedi i sukobi građana s policijom koja im brani da se izjasne jesu li za katalonsku nezavisnost i odcjepljenje od Španjolske.

 

Liječničku pomoć je od 9 sati ujutro zatražilo 38 osoba od kojih su tri teže ozlijeđene, navela je vlada iz Barcelone na Twitteru.

Komentara 2

Avatar Koncentriran
Koncentriran
16:28 01.10.2017.

Pa naravo da igraju.Što više Ljudi prate utakmicu to manje posla za policiju.

LU
lukathereem
16:32 01.10.2017.

bitno da ima na Tv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije