Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Utakmica Osijek - Inter odgođena zbog zaleđenog terena

Gradski vrt pod snijegom
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
02.03.2018.
u 14:09

Osijek je posljednju utakmicu igrao 17. veljače protiv Rijeke i do sljedećeg susret s Lokomotivom iduće srijede proći će 17 dana

Utakmica 24. kola HNL-a Osijek - Inter koja se trebala igrati u subotu odgođena je zbog snijega i leda na terenu u Gradskom vrtu. Njihov dvoboj prebačen je za srijedu 14. ožujka.

Nemoguće je teren pripremiti za igru, vremenske neprilike ne dopuštaju ogled osječkog i zaprešićkog prvoligaša jer za nogomet nema uvjeta, kao ni za gledatelje na tribinama, javlja Osijek na svojim službenim stranicama.

Gradski vrt pod snijegom
1/9

Osijek je posljednju utakmicu igrao 17. veljače protiv Rijeke i do sljedećeg susret s Lokomotivom iduće srijede proći će 17 dana. Tjedan dana kasnije Osijek će igrati protiv Intera.

Vremenske (ne)prilike ne bi trebale utjecati na ostale susrete 24. kola. Dinamov teren bit će spreman za susret sa Slavenom (nedjelja, 15), a u Splitu će Hajduk sve urediti za dvoboj s Rudešom (subota, 15).

Utakmica Rijeka - Lokomotiva igra se u nedjelju u 17 sati, a vrijeme bi se do tada trebalo smiriti. Istra i Cibalija danas igraju u Puli.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:14 02.03.2018.

Jedva čekam i unaprijed se veselim novom kampu i stadionu " NK Osjek ". Nakon Reke i tog Osjeka valjda će netko trgnut i u ZG ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije