Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEDSKA AKTIVISTICA

Zbog skandaloznih komentara o Greti Thunberg dobio otkaz na poslu

Greta Thunberg
Foto: REUTERS/Carlo Allegri/PIXSELL
1/9
01.10.2019.
u 09:12

"Otpustili smo trenera Casalinija jer se nije ponašao u sklopu s moralnim vrijednostima koje se cijene u našem klubu", napisali su iz Grosseta, a oglasio se i sam trener koji je nakon svega svjestan da je takvo ponašanje nedopustivo

Grosseto, talijanski nogometni klub iz Serie D otpustio je mladog trenera Tommasa Casalinija nakon što je na društvenim mrežama objavio status u kojem je napisao da je 16-godišnja aktivistica Greta Thunberg "spremna na žestoki seks".

Šveđanka Thunberg poznata je ekološka aktivistica koja je svjetsku slavu stekla prosvjedujući za okoliš. Casalini je bio ljutit  zbog njenih istupa u javnosti te je putem Facebooka skandalozno komentirao mladu Gretu. 

"Ova ku**a! Spremna je na žestok seks. U pravoj je dobi za to", napisao je Casalini koji je zbog te objave ostao bez posla, a iz kluba su priopćili: 

"Otpustili smo trenera Casalinija jer se nije ponašao u skladu s moralnim vrijednostima koje se cijene u našem klubu", napisali su, a oglasio se i sam trener koji je nakon svega svjestan da je takvo ponašanje nedopustivo. 

"Želio bih se javno ispričati svima, počevši od Grete Thunberg, za objavu koju sam napisao na Facebooku prošli tjedan.To je bila nepromišljena odluka napisana u trenutku zbog velike ljutnje prema mladoj švedskoj aktivistici s totalno nedopustivim sadržajem zbog kojeg se kajem", napisao je Casalini koji je na kraju dodao: "Prihvaćam odluku i ispričavam se klubu zbog toga što sam ih osramotio svojim ponašanjem", zaključio je Talijan.

>>> Pogledajte što su uoči puta u Manchester rekli Dinamovci

 

Ključne riječi

Komentara 15

NI
Nikost
09:40 01.10.2019.

Taj trener je stvarno ljigavac. Toj Djevojci očito treba stručna pomoć. Grimase koje ona radi mogu biti opasan simptom.

Martina_štefančić
09:32 01.10.2019.

Sudeci po moralnim vrijednostima u svedskoj a moze se procitati u majcinoj knjizi vise o tome ,oni prakticiraju i daleko gore stvari

Avatar izvidnik1
izvidnik1
11:07 01.10.2019.

Izvrtanje? Čega? Gdje? Jel rekao to što je rekao, javno? Rekao je. Jel Greta djete koje roditelji puštaju da se pojavljuje u javnosti koristeći njeno psihičko stanje za promociju svoje pogrešne ideologije i napade na neistomišljenike? Je. Treba lito dijetee ukloniti iz sredine koja joj samo pogoršava stanje i dali ju treba smjestiti u neku ustanovu pod stručni nadzor i liječenje. Treba. Kakvo izvrtanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije