Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Budimir

Zbog sjajnog Hrvata, Dalić sve češće gleda prema Mallorci

Ante Budimir
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.12.2019.
u 15:00

Hrvatski napadač sjajno igra u Španjolskoj. Do sada je zabio šest pogodaka, naš je najbolji strijelac u Ligama petice, ako nastavi u ovom ritmu sigurno će biti u fokusu hrvatskog izbornika

Ante Budimir i dalje nastavlja igrati u sjajnoj golgeterskoj formi. Naš je napadač u Mallorcinom 2:2 remiju protiv Celte u Vigu zabio pogodak za konačan ishod.

Budimir je bio strijelac u 83. minuti, a samo pet minuta ranije njegova momčad ostala je s igračem manje. Ante je zavrijedio epitet igrača utakmice, a u 33. je minuti iznudio jedanaesterac. Budimiru je to šesti pogodak ove sezone u španjolskom prvenstvu, a podsjetimo da je i dalje naš najbolji strijelac u ligama petice.

Stoga, jasno je da izbornik Zlatko Dalić sigurno sve češće baca oko na Budimirovu izvedbu u dresu Mallorce koja do kraja prvenstva mora osigurati prvoligaški status. Mallorca je trenutačno na 17. mjestu prvenstvene ljestvice s 15 bodova. Samo bod manje ima Celta koja je u zoni ispadanja.

Ključne riječi

Komentara 1

ČI
čikaga3
21:43 16.12.2019.

Kaj god. Lakrdija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije