Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU TO TREBALO

Zbog seksističke izjave o golmanu i njegovoj dragoj suspendiran komentator

Foto: Instagram
1/2
29.12.2020.
u 14:44

Nekadašnji vratar Liverpoola je na udaru kritika nakon utakmice Njemačkog kupa protiv Paderborna, na kojoj je za 36 minuta uspio primiti čak tri gola

Njemački komentator Jörg Dahlmann suspendiran je zbog seksističkog komentara na račun djevojke golmana Union Berlina Lorisa Kariusa.

Naime, Karius, kako svi znamo, nikada nije slovio za briljantnog golmana, a sada je to i potvrdio. Nekadašnji vratar Liverpoola je na udaru kritika nakon utakmice Njemačkog kupa protiv Paderborna, na kojoj je za 36 minuta uspio primiti čak tri gola.

Njemački komentator koji radi za "Sky" u prijenosu utakmice nije štedio Kariusa i žestoko ga je napao,  a onda je na društvenim mrežama napravio konačnu pogrešku. 

Dahlmann je na društvenim mrežama podijelio sporan komentar u kojem spominje i djevojku poznatog golmana, popularnu njemačku glumicu, manekenku i televizijsku voditeljicu Sophiju Tomallu.

- Sada u Berlinu može samo grijati klupu. Ima sreću što se kod kuće može maziti sa Sofijom Tomalom. I ja bih sjedio na klupi da mogu prije spavanja grliti Sophiju - napisao je novinar "Skyja".

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
14:55 29.12.2020.

Mozda ste zaboravili objaviti tu seksisticku izjavu ali u clanku osobno nisam pronasao bas nista slicno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije