Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI TRANSPARENT

Zbog poruke na ćirilici na kojoj se spominje Srbija kasnio hrvatski derbi

Transparent
Foto: LikeMetkovic.hr
23.02.2020.
u 17:44

Susret je pratilo oko 700 gledatelja, a utakmica je kasnila oko dvije minute zbog uvredljivog transparenta domaćih navijača.

U velikom susjedskom derbiju, koji se često naziva i neretvanski El Clasico, Neretva iz Metkovića na svom je terenu poražena od Neretvanca iz Opuzena s 2:1 na početku proljetnog dijela sezone 3. HNL Jug.

Susret je pratilo oko 700 gledatelja, a utakmica je kasnila oko dvije minute zbog uvredljivog transparenta domaćih navijača. Na tribinama je istaknut transparent na kojem je ćirilicom pisalo "Opuzen Srbija". Stoga je naređeno da se transparent ukloni kako bi utakmica mogla početi. Cijelu galeriju s utakmice pogledajte na Likemetkovic.

Podsjećamo, na utakmicama koje organizira HNS nije dozvoljeno unositi transparente koji sadrže diskriminirajuće, rasističke, uvredljive, političke i/Ili vjerske poruke te transparente koji sadrže poruke koje nisu povezane s nogometom.

Na ljestvici Treće HNL Jug vodi Junak iz Sinja s 30 bodova ispred bivšeg prvoligaša Splita (27). Neretvanac je 14. sa 16 bodova, dok je Neretva na posljednjem šesnaestom mjestu (8).

Ključne riječi

Komentara 8

PR
predator57
18:29 23.02.2020.

Sad će biti umjetnička sloboda govora.

PR
protin
18:46 23.02.2020.

Sramotno

NB
nikola.boromisa11
07:08 24.02.2020.

to je samo dokaz da Hrvati znaju pisati ćirilicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije