Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mrdanja

Zbog ove su ga geste oderali s 37 tisuća kuna, nema u Kini 'lako ćemo'

Diego Tardelli
Foto: Screenshot
1/2
01.11.2018.
u 22:57

Tardelli ja također kažnjen i s utakmicom neigranja

Diego Tardelli, Brazilac koji nosi dres kineskog Shandong Lunenga, dobro je zapamtio sljedeću lekciju - u Kini se ne šale dok svira državna himna. 

Tamošnji nogometni savez ga je opalio s 37 tisuća kuna po džepu, ali ga i suspendirao na jednu utakmicu zato što je rukom trljao lice dok je trebalo stajati mirno.

Tardelli je zabrljao 28. listopada uoči utakmice protiv kluba Shanghai SIPG, čijem je igraču, Elkeson de Oliveiri Cardosu, oprošteno što se istodobno smijao.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar krkcro
krkcro
13:37 02.11.2018.

A ha di su sad napadi ljevičara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije