Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIHOVIL NAKIĆ ZA VEČERNJI

Zbog njega je Dražen doselio u Zagreb, a sad je progovorio o zakulisnim borbama za Ciboninu imovinu

27.11.2021.
u 17:23

Strijelac nezaboravnog koša koji je promijenio Ciboninu povijest i samozatajni dobitnik 'Bučara' za životno djelo, kojeg se s identičnom skromnošću sjećamo i kao igrača, premda je njegova veličina s vremenom sve više dobivala na važnosti o razlozima odlaska iz Cibone i zakulisnim borbama za klupsku imovinu: Bili su nezadovoljni broncama od 1993. do 1995., a od tada nismo osvojili ni jednu medalju

Ključne riječi

Komentara 5

RO
roland
18:48 27.11.2021.

To je politika Udruge Naš Hajduk! Svi oni koji imaju ime i prezime stvoreno u igračkoj karijeri, a imaju zdrav razum, autoritet i obrazovanje, trebaju biti uklonjeni. Tako je u Hajduku, tako je u Ciboni.

VI
vidum
09:46 28.11.2021.

Svaka čast Draženu, ali bez Mihe Cibona nikad ne bi bila prvak Europe. U svim ključnim utakmicama bio je najbolji. Igrač koji se mogao nositi i sa jednim Sabonisom, koji je bio za glavu viši. Ali, nitko nije imao tako duge ruke. Gotovo da su dosezale ispod koljena.

LI
linkser2
18:15 27.11.2021.

legenda.. treba njega Knegu, Čuturu, Cvetičanina... vratiti u klub umjesto ovih kockoglavaca, dosta je bilo!!! Pravite legendu od nekog Rozića, hahahaha.. nevjerojatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije