Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANOSNA PRISCILLA

Zbog nje će mali prvoligaš dobiti nove navijače: 'Vaša kuma će uvijek biti tu'

Instagram
12.05.2021.
u 17:00

- Moje srce ubrzano kuca zbog plasmana u Serie A. Sljedeće godine smo prvaci

Salernitana se nakon 23 godine vratila u Serie A i tako nešto slavilo se na ulici Salerna no jedna navijačica zaokupila je pažnju i ekspresno malom talijanskom klubu dala još pokojeg navijača.

Naime, nije riječ o nekoj "no name" ljepotici koja se oskudno odjevena odlučila proslaviti ulazak u elitni razred talijanskog nogometa. Ona je Priscilla Salerno, 40-godišnja pornoglumica, još uvijek aktivna u toj karijeri, bez obzira na godine. A bavi se snimanjem filmova za odrasle od 2003.

I oduvijek je iznimno vezana za Salernitanu, što je ponovno potvrdila.

- U dobru i zlu, vaša kuma će uvijek biti tu. Moje srce ubrzano kuca zbog plasmana u Serie A. Sljedeće godine smo prvaci - napisala je na Instagramu uz fotografije s ulica Salerna.

 

 

 

Svakako, iduće sezone bi s povratkom navijača na tribine objektivi kamera na domaćim utakmicama Salernitane mogli stalno tražiti je li se negdje "ukazala" Priscilla. A i ona će svakako dobiti još pokojeg obožavatelja...

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
17:41 12.05.2021.

Da. Slijedece godine buju opet ispali. Sa ili bez ove s odvratnom tetovazom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije