Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP KUP

Zbog koronavirusa odgođene pripremne utakmice s Crnom Gorom i SAD-om

Šibenik: Vaterpolisti Solarisa i Jadrana u borbi za treće mjesto prvenstva Hrvatske
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.10.2020.
u 13:31

U subotu je objavljen pozitivan nalaz testa na kapetana Andre Bušlje, a iako su testovi svih ostalih igrača i članova stožera bili negativni, HVS je odlučio odgoditi turnir na kojem su trebale nastupati reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i SAD-a

Hrvatski vaterpolski savez (GVS) odgodio je održavanje međudržavnog turnira HEP Kup, koji se od 26. do 28. listopada trebao igrati u Zagrebu, zbog zaraze koronavirusa. 

U subotu je objavljen pozitivan nalaz testa na kapetana Andre Bušlje, a iako su testovi svih ostalih igrača i članova stožera bili negativni, HVS je odlučio odgoditi turnir na kojem su trebale nastupati reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i SAD-a.

"Sportski gledajući, iznimno nam je žao što u ovom trenutku ne možemo organizirati turnir, ali smo potpuno svjesni kako je zdravlje naših igrača, članova stožera, svih djelatnika uključenih u organizaciju turnira, kao i gostujućih momčadi, te gledatelja, nama apsolutni prioritet. Iskreno se nadamo kako ćemo u skoroj budućnosti uspjeti organizirati ovaj turnir, o čemu ćemo javnost pravodobno izvijestiti", izjavio je Renato Živković, glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Hrvatska reprezentacija se priprema za kvalifikacijski turnir za plasman na Olimpijske igre, koji će se održati u Rotterdamu u veljači 2021. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije