Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje pravila

Zbog Kipa slobode nastao problem na Olimpijadi u Pjongčangu

Nicole Hensley
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
13.02.2018.
u 15:27

- Razgovori napreduju, uskoro ćemo imati rješenje, poručio je glasnogovornik američkog hokejaškog saveza Dave Fischer.

Kacige golmanica američke hokejaške reprezentacije napravile su problem na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. Naime, Nicole Hensley i Alex Rigsby na svojim kacigama imaju sličice Kipa slobode, a Međunarodni olimpijski odbor smatra to kršenjem pravila.

Na ZOI-ju je, naime, zabranjeno isticanje bilo kakvih političkih simbola i poruka, a MOO smatra da je to u ovom slučaju prekršeno. Zbog toga su zatražili razgovor s čelnicima američkog hokejaškog saveza-

- Razgovori napreduju, uskoro ćemo imati rješenje, poručio je glasnogovornik američkog hokejaškog saveza Dave Fischer.

Niti jedna od dviju golmanica nije branila na prvenstvu, utakmicu se odgledale s klupe, ali šefovi Igara inzistiraju da se sličica ukloni. 

Nicole Hensley
1/16

Komentara 2

DH
dalibor.hren
19:21 13.02.2018.

Onda bi svi, kao i Rusi morali nastupiti u opremi sa samo olimpijskim krugovima!?

DA
DarthVader
18:04 13.02.2018.

Svasta od IOC - a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije