Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na neodređeno
Povratak na članak

Zbog kaosa vlada prekinula nogometno prvenstvo u Grčkoj!

Ivan Ignatjevič Savvidis rođen je 1959. godine u tadašnjoj sovjetskoj republici Gruziji. Prema Forbesu, težak je 750 milijuna dolara i zauzima 30. mjesto među najbogatijim Rusima

Komentari 6

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:08 12.03.2018.

Evo, naši drugovi nikako da shvate da nije isto ako se Vrapčić na grani pokaka ili kad prijeti opći kaos i još je oružje u igri. Politika se nesmije miješati u onaj dio za koji UEFA odgovara. UEFA nije odgovorna za sigurnosno stanje na utakmicama. Lijevi mikro mozgovi hahaha

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
16:15 12.03.2018.

Ma to je čisti uvoz 9 - tka Prijović

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:30 12.03.2018.

Sta kaze Uefa, smije li se drzava mjesati u domoljubni nogomet?

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
14:37 12.03.2018.

Zbog jučerašnjeg kaosa Vlada prekinula nogometno prvenstvo u Grčkoj i zbog dugogodisnjeg kaosa u Hrvatskoj Vlada nastavlja prodavati maglu domoljubnoj balkanskoj raji i kupovati kontejnere po kojima oni koji nisu pobjegli za Irsku ili Njemacku kopaju kao svoji na svome !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.