Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT U POVIJESTI

Zbog fotografije generala Praljka sprema se kazna kakva još nije viđena!

Slobodan Praljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
02.12.2019.
u 13:59

– To bi bilo prvi put u povijesti da jedan klub iz Premijer lige BiH za ovakvu vrstu incidenta bude kažnjen ovom svotom novca – rekli su iz Nogometnog saveza BiH.

Široki Brijeg upisao je jučer treću pobjedu u nizu u nogometnom prvenstvu BiH. Nakon Veleža i Željezničara svladao je Zvijezdu 09 (4:0) te stekao lijepe izglede u nastavku prvenstva.

Utakmicu je obilježio i detalj o kojem se mnogo pisalo i u Hrvatskoj. U 31. minuti glavni sudac Sabrija Topalović prekinuo je utakmicu po naputku Amira Hadžića, delegata utakmice iz Velike Kladuše. Razlog: Škripari su na tribinama istaknuli sliku pokojnoga generala Slobodana Praljka i nisu je htjeli ukloniti ni nakon upozorenja spikera. Prekid je trajao oko sedam minuta, a utakmica ipak nastavljena, a Škripari su napustili “kavez” na sjeveru.

Radio Sarajevo sada doznaje da će Disciplinska komisija žestoko kazniti Široki Brijeg zbog fotografije Slobodana Praljka. Vrlo se lako može dogoditi da Široki dobije novčanu kaznu od 10.000 maraka, što je oko 40 tisuća kuna.

– To bi bilo prvi put u povijesti da jedan klub iz Premijer lige BiH za ovakvu vrstu incidenta bude kažnjen ovom svotom novca – rekli su iz Nogometnog saveza BiH.

Široki je već dvije utakmice igrao pred praznim tribinama zbog kazne nakon incidenata na utakmici Kupa BiH protiv Sarajeva.

– U ovom slučaju se ne očekuje da stadion bude ponovo suspendiran, ali će sigurno NK Široki biti financijski kažnjen. Očekujemo da će to biti kazna za primjer – dodali su iz saveza.
 

Ključne riječi

Komentara 70

BA
Barba1980
14:37 02.12.2019.

Slobodan Praljak nije ratni zločinac i da nije bilo Slobodana Praljka i HVO-a ne bi ni bilo BiH. Ako kazne, najbolje bi bilo da hrvatski klubovi napuste sve BH lige i osnuju ligu Herceg Bosne . Iz RS-a će isto učiniti . Ionako ova BH liga nema smisla ...

Avatar Reconquista
Reconquista
14:41 02.12.2019.

Pazi ti ove džihadiste iz Sarajeva...

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
14:50 02.12.2019.

Praljak je heroj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije