Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrana nastupa
Povratak na članak

Hrvatski paraolimpijski pobjednik suspendiran zbog dopinga

Paraplivanjem se bavio četiri godine, a onda postao član Monoski kluba Zagreb u kojem su skijale osobe s invaliditetom, a pored paraskijanja Dino Sokolović je i član reprezentacije u košarci i rukometu u kolicima

Komentari 2

DH
dalibor.hren
11:06 22.01.2019.

Možda je u pitanju i prejako namazana skija!?

VL
DH
dalibor.hren
10:54 22.01.2019.

To, s dopingom, su gluposti! Pusti ga, nek se truje i doživi 30 godina! U sportu, tek da se zna, svi uzimaju napitke, kekse, sve što još zaostala anti-dipinška komisija "Ne zna"! Kad saznaju, obavijeste Maritu Koch, Jarmilu Kratochvilovu, one se povuku, njihovi rekordi traju tridesetak godina.....i, to je to!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.