Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Padaju rekordi

Zavrtjet će vam se u glavi kada doznate koliko je Real Madrid uprihodio lani

Foto: Reuters/Pixsell
24.01.2019.
u 14:23

Deloitte je također objavio podatak da je prvih dvadeset klubova zajedno zaradilo rekordnih 8,3 milijarde eura, što je šest posto više u odnosu na prethodnu sezonu

Real Madrid zamijenio je Manchester United na prvom mjestu najbogatijih nogometnih klubova svijeta nakon što je u sezoni 2017/18. zabilježio rekordne prihode, objavila je revizorska kuća Deloitte. Prema navedenim podacima, Real je prošle sezone ukupno zaradio 750,9 milijuna eura.

Real Madrid, koji je treću godinu zaredom osvojio Ligu prvaka, završio je vrhu ljestvice  prvi put nakon sezone 2014./2015. na temelju podataka o zaradi od prodaje karata, ugovorima o oglašavanju i sponzorstvu. 

Na drugom mjestu je još jedan španjolski klub - Barcelona sa 690,4 milijuna eura, dok je Manchester United, vodeći u posljednje dvije sezone, treći sa 666 milijuna eura.

Slijede Bayern, Manchester City, PSG i Liverpool, Chelsea, Arsenal i Tottenham. Među prvih deset klubova šest ih je iz Engleske.

Deloitte je također objavio podatak da je prvih dvadeset klubova zajedno zaradilo rekordnih 8,3 milijarde eura, što je šest posto više u odnosu na prethodnu sezonu.

Komentara 1

ME
Menjik
14:34 24.01.2019.

meni se jedino zavrti od vaših retardiranih naslova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije