Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACB liga

Završnica španjolskog košarkaškoga prvenstva od 17. do 30. lipnja u Valenciji

Košarkaška lopta
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
28.05.2020.
u 23:19

Za ovosezonski naslov prvaka Španjolske natjecat će se 12 momčadi koje će biti podijeljene u dvije skupine

Vodstvo najjače europske košarkaške lige, španjolske ACB lige, objavilo je kako će se završnica ove sezone ipak odigrati, i to u Valenciji od 17. do 30. lipnja. 

Za ovosezonski naslov prvaka Španjolske natjecat će se 12 momčadi koje će biti podijeljene u dvije skupine. Svaka će momčad odigrati po pet dvoboja do 26. lipnja, a najbolje dvije ekipe iz svake skupine plasirat će se u polufinale.

Polufinalni dvoboju na programu će biti 28. lipnja, a pobjednici će zaigrati u finalu 30. lipnja.

U skupini A igrat će Barcelona, koja je bila vodeća na ljestvici nakon 23 kola koliko ih je odigrano prije prekida, Tenerife, Bilbao, Baskonia Vitoria, Unicaja i Joventut, dok će se u skupini B natjecati Real Madrid, Zaragoza, Andorra, Valencia, Burgos i Gran Canaria.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije