Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ANALIZA

Zašto je Dinamo loš?

17.09.2021.
u 15:43

– Petković će “plutati” – rekao je Krznar kad smo ga pitali hoće li u ovu utakmicu ući kao “desetka” ili centarfor. Odlučio ga je gurnuti u špicu, ali ostali igrači nisu mu se priključivali.

Ključne riječi

Komentara 14

ST
stefj
16:16 17.09.2021.

Zašto je loš? Pa to je bar jednostavno; ima kilavog trenera i loš stručni stožer... A tek onda dolazi da su prodali neke igrače, doveli ili mlade ili polovnjake, no kostur momčadi je ostao isti... Baš se vide loši treninzi i loše ideje (ili neznanje provođenja ideja u djelo). Jedan od bitnih pokazatelja je da im se skoro cijela prva momčad ozlijedila sama od sebe, vidi se i da nemaju snage za trku svih 90 minuta, a još k tome niti taktika nije prilagođena kadru, nema tranzicije iz obrane u napad, nema bloka, nema pritiska na protivnika itd... Vratili smo se na one stare filozofije od Jurčića i sličnih da se nogomet igra za statistiku, a ideja da se nogomet igra radi golova i bodova, jednostavno ne postoji. Priča se o tom posjedu ko o svetoj kravi, a npr. i kod Bjelice i kod Mamića posjed nije bio bitan, bilo je bitno dati gol ili bar ne primiti ga..

BR
Breoxs
16:21 17.09.2021.

Dinamo je loš jer nema Zdravka i Zorana Mamića!

DU
Deleted user
16:34 17.09.2021.

Dinamo je loš jer više nema Mamića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?