Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DUGE VEZE

Zaručio se Vatreni: Zgodna odabranica pokazala kamen na društvenim mrežama

instagram
01.03.2021.
u 15:45

Hrvatski 24-godišnji nogometaš, rodom iz Šibenika, ne odvaja se od lijepe Adriane, rođene Dubrovčanke, koja na društvenim mrežama ne prestaje plijeniti pažnju u kupaćim kostimima

Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always - napisala je Adriana Đurđević, novopečena zaručnica hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete Cara. 

Iako detalje same prosidbe nije otkrivala, sudeći prema fotografijama, ista se dogodila u Marseilleu.

Inače, naš nogometaš Duje Ćaleta – Car i njegova djevojka Adriana Đurđević prije mjesec dana vratili su se s odmora kojeg su proveli u u Abu Dhabiju, gradu koji je jedno od njihovih omiljenih odredišta za odmor, pogotovo u ovim zimskim mjesecima. U ove toplije krajeve pobjegli su još za Božić. 

Hrvatski 24-godišnji nogometaš, rodom iz Šibenika, ne odvaja se od lijepe Adriane, rođene Dubrovčanke, koja na društvenim mrežama ne prestaje plijeniti pažnju u kupaćim kostimima. Atraktivna magistrica prava, koja veliku pažnju posvećuje modi i uvijek nastoji biti drugačija od drugih i ima niz atraktivnih odjevnih kombinacija i kupaćih kostima koji ističu njezinu vitku figuru.

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
15:50 01.03.2021.

Reče se Dubrovkinja. Prepravite Dubrovčanka u Dubrovkinja. Potom mi obrišite komentar.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:28 01.03.2021.

Sto kaze tetak Duro iz vecernje skole , (kad je Dinamo gostovao u VS) " da nema vas nogometasa , nikad se ove manekenke oglodane , ne bi udale" , haha legenda , pocivaj u miru .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije