Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆA SE DOBRO

Zaražen prvi nogometaš u Španjolskoj

Ezequiel Garay
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
15.03.2020.
u 12:57

Garay je prvi profesionalni sportaš u Španjolskoj za kojeg se zna da je obolio od koronavirusa. Košarkašku Real Madrida, Treyu Thompkinsu, u četvrtak je dijagnosticiran virus. I on je preko društvenih mreža priopćio kako se osjeća dobro

Argentinski nogometaš Ezequiel Garay (33), stoper Valencije, prvi je nogometaš u Španjolskoj kojem je dijagnosticiran koronavirus.

"Jasno je da sam 2020. godinu loše počeo. Bio sam pozitivan na koronavirus, osjećam se jako dobro i sada mi samo preostaje slušati upute zdravstvenog osoblja. Trenutno sam izoliran", priopćio je u nedjelju preko Instagrama.

U Španjolskoj su zabilježena 6.392 slučaja koronavirusa čime je ta zemlja druga u Europi po broju oboljelih nakon Italije. Španjolsko nogometno prvenstvo prekinuto je u četvrtak na dva tjedna uz mogućnost produženja mjere.

Brojni klubovi prekinuli su treninge.

Garay je prvi profesionalni sportaš u Španjolskoj za kojeg se zna da je obolio od koronavirusa. Košarkašku Real Madrida, Treyu Thompkinsu, u četvrtak je dijagnosticiran virus. I on je preko društvenih mreža priopćio kako se osjeća dobro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije