Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAMOZNI MARIO

Zaradio je više od 100 milijuna eura, a sa samo 30 godina trenira u četvrtoj ligi

Mario Balotelli
IPA/PIXSELL
06.11.2020.
u 12:11

Prošle sezone Balotelli je u dresu Brescie u 19 utakmica zabio pet golova. No, ispadanjem Brescie u 2. ligu postao je slobodan igrač i još uvijek traži novi klub u kojem bi nastavio karijeru

Talijanski napadač Mario Balotelli (30), koji je ispadanjem Brescie u Drugu ligu postao slobodan igrač, trenutno trenira u četvrtoligašu Franciacorti.

Iako je slobodan igrač Balotelli još nije uspio pronaći novog poslodavca, pa je počeo trenirati u četvrtoligašu Franciacorti, koji ima sjedište blizu njegovog rodnog grada Brescije, objavili su talijanski mediji. Balotelli je prijatelj s čelnicima tog kluba. 

Prošle sezone Balotelli je u dresu Brescie u 19 utakmica zabio pet golova. No, ispadanjem Brescie u 2. ligu postao je slobodan igrač i još uvijek traži novi klub u kojem bi nastavio karijeru. 

Balotelli je jedan od najtalentiranijih talijanskih igrača i kada je fokusiran na nogomet u stanju je pružati vrhunske partije. No, zbog nediscipline i sklonosti svakojakim ispadima nikad nije ostvario puni potencijal. Tijekom karijere promijenio je puno klubova, igrao je za Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nicu, Marseille, a proteklu sezonu proveo je u Bresciji. Tijekom karijere zaradio je oko 110 milijuna eura, i to samo na plaćama.

Za talijansku reprezentaciju odigrao je 36 utakmica i postigao je 14 golova, ali posljednji nastup u dresu "azzurra" ostvario je 2018. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije