Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Karlović

'Zapjevat ću u duetu s Đokovićem, uskoro ulazimo u studio'

Ivo Karlović
AFP
04.01.2010.
u 09:16

Bio sam na kratkom odmoru na Jamajci, domovini moje supruge Alsione. Bili smo u mjestu Ocho Rios, gdje smo posjetili njezinu obitelj, kaže Karlović

Sezona je za Ivu Karlovića završila prije mjesec i pol, Div sa Šalate u Miamiju je odradio pripreme za tenisku 2010., pun dojmova nakon prvog boravka na Jamajci, domovini svoje supruge Alsione.

Opskrbio se reggaeom

– Oduvijek sam želio onamo otići i bilo je super, pa makar samo na četiri dana. Alsiona i ja bili smo u Ocho Riosu, mjestu sat i pol udaljenom od Montego Baya. Posjetili smo njezinu obitelj – danas ondje ima samo neke rođake – obišli mnoga mjesta. Naravno, nisam se vratio praznih ruku, već s hrpom CD-a reggaea koji obožavam – oduševljeno će Ivo koji i sam pliva u glazbenim vodama. Njegov prvi hip-hop album još je u fazi nastajanja, no uključuje se i u neke glazbene projekte. Za Večernji ekskluzivno otkriva:

– U sklopu humanitarnog projekta protiv droge koji će zaživjeti ovog ljeta na području regije bivše države zapjevat ću zajedno s Novakom Đokovićem. Ja sam već u studiju u Zagrebu snimio neke dijelove pjesme, a Novak, ovisno o slobodnom terminu, također će doći snimati u Zagreb. Iako je riječ o zezanciji, bit će to poučna pjesma protiv droge, a u cijeli projekt uključeni su i Papaya i Exit festival u Novom Sadu – kaže Karlo.

Tenisku je godinu završio na 37. poziciji, 11 mjesta slabije nego prošlu.

– Sezona nije bila nešto posebno, imao sam mnog praznog hoda, sve su spasili nastupi u Engleskoj, posebice u Wimbledonu, gdje sam prvi put u karijeri igrao u četvrtfinalu na Grand Slam turnirima. Nakon svega što se dogodilo poslije tog nastupa, na kraju mogu reći da sam još i dobro prošao na ljestvici – objašnjava Ivo.

Štepanek najteži trenutak

Najteži trenutak sezone dogodio se za Davisova kupa u Poreču, kada je nakon šest sati igre (14:16 u petom setu) izgubio od Radeka Štepaneka. Ne može ga utješiti ni svjetski rekord za sva vremena od čak 78 pogođenih asova.

– Taj me poraz strašno psihički pogodio i odredio moje rezultate u završnici sezone. Naime, u tri sam mjeseca imao tek jednu pobjedu, i to na zadnjem turniru sezone. Ipak, sad sam to već zaboravio, vrijeme sve liječi. Bit ću spreman za sljedeću sezonu – najavljuje Ivo.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mar06mir
11:25 04.01.2010.

A jesi nasao partnera za duet.

HA
hajduk20
14:10 04.01.2010.

haha pa sta ces ti pjevat slone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije