Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Žapci na testu bokeljske kontre

Mladost
Foto: Marko Prpić/Pixsell
09.11.2018.
u 17:25

I u ovom će susretu moći računati na reprezentativnog braniča Ivana Buljubašića koji se vraća nakon ozljede ramena

Vaterpolisti Mladosti ove sezone ne znaju za poraz. U Regionalnoj ligi imaju sve tri pobjede (najdraža im je naravno ona nad Jugom u Gružu), a u Ligi prvaka imaju remi i pobjedu protiv njemačkih klubova Hannovera i Spandaua. U četvrtom kolu Regionalne lige žapcima večeras u 20.15 sati dolazi hercegnovski Jadran, neugodan suparnik s kojim su se nekoliko puta opekli.

Jadran je već godinama u vrhu Regionalne lige. Iznimno disciplinirana i dobro vođena momčad. Imaju odličan protunapad “šest na pet”, jedan od najboljih u Europi. Nadam se da ćemo zaustaviti njihovu kontru te da ćemo nastaviti ovaj uzlet – kaže učitelj žabaca Zoran Bajić.

I u ovom će susretu moći računati na reprezentativnog braniča Ivana Buljubašića koji se vraća nakon ozljede ramena i kaže:

Zahvalan sam treneru i suigračima što mi omogućavaju da se na lakši način vratim igri. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije