Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pisao mu neopravdano

Zapamtio je dan kada je Kovaču zakasnio na sat, boli koliko ga je Niko opalio po džepu

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.09.2019.
u 14:58

Baš poput neke razrednice koja ne mari za opravdanja, Kovač je mladom Kanađaninu opalio neopravdan sat

Niko Kovač nastavio je žestoko kažnjavati svoje igrače kada se ne drže reda bez obzira na okolnosti. Njegova posljednja žrtva bio je 18-godišnji Kanađanin Alphonso Davies, a hrvatski ga je strateg olakšao za 20 tisuća eura jer je zakasnio na trening.

Davies je prije prošloga tjedna iskoristio slobodan ponedjeljak kako bi posjetio svoju djevojku u Parizu, međutim, pri povratku je naletio na probleme sa zrakoplovnim linijama. 

Ukrcao se mladi Kanađanin na vrijeme, ali je minhenska zračna luka na nekoliko sati bila paralizirana jer se nekakav muškarac probio kroz sigurnosnu zonu.

Zbog toga su kasnili mnogi letovi, a kasnio je i Davies, koji se trebao u trening kampu Säbener Straße pojaviti u 11 sati. Na njegovu žalost, stigao je tek oko tri, a njemački mediji navode da Kovač nije ni čuti što ga je spriječilo.

Davies je u vezi s nogometašicom Jordyn Huitemom, igračicom PSG-a.

Komentara 12

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:38 03.09.2019.

Davies "se nalazi u vezi"....

ZC
zorro.cz
17:33 03.09.2019.

I ja sam u braku sa svojom ženom, pa ne kasnim na posel.

ZC
zorro.cz
17:33 03.09.2019.

I ja sam u braku sa svojom ženom, pa ne kasnim na posel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije