Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvaja Porto

Zanosna Raquel Jacob obara s nogu, zbog nje je i Sara Carbonero u sjeni

Raquel Jacob
Foto: Instagram
28.09.2017.
u 09:52

Malo tko, čak i u Portugalu, pamti njezine filmske uloge. Raquel je poznatija je po fotografiranju za Playboy, što joj je donijelo i slavu izvan domovine

José Sá (24) ime je koje rijetkima nešto znači, taj vratar karijeru provodi grijući klupu Porta u sjeni Ikera Casillasa.

Otkako je u siječnju prošle godine stigao iz Marítima, osuđen je na mrvice, ali mrvice nisu nešto čime se zadovoljava njegova djevojka. U njezinoj sjeni na tribinama je čak i puno poznatija Sara Carbonero.

Raquel Jacob
1/10

Ona se zove Raquel Jacob i ona je zapravo poznatija od svoga tri godine mlađeg dečka. Malo tko, čak i u Portugalu, pamti njezine filmske uloge. Raquel je poznatija je po fotografiranju za Playboy, što joj je donijelo i slavu izvan domovine.

No ni to nije najbolje – Raquel, naime, ima sestru blizanku Catherine s kojom se najčešće i fotografira za muške časopise.

Komentara 1

MU
mulag
19:32 28.09.2017.

al ta košta, ko suvo zlato

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije