Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelijepa košarkašica

Zanosna Hrvatica otkrila može li je itko imati i nasmijala odgovorom što je za nju ljubav

Monika Vojvodić
Foto: instagram.com/monika.vojvodic
1/10
04.08.2020.
u 10:08

Prelijepa košarkašica naglasila je da je zanimaju isključivo dobri dečki

Monika Vojvodić, zanosna košarkašica Plamen Požege i prošlogodišnja osvajačica prestižne titule World Top Model Croatia, izdvojila je u ponedjeljak ponešto vremena za svoje vjerne pratitelje na Instagramu. Odgovarala im je Vojvodić na razna pitanja, među kojima se našlo i intimnih.

Monika Vojvodić
1/8

Tako je jednog pratitelja zanimalo ima li srodnu dušu, voli li više zločeste ili dobre dečke.

– Što se tiče srodne duše, mogla bih reći da niti želim nekoga voditi kroz život niti želim biti vođena. Smatram da treba pronaći osobu koja će ići uz tebe, rame uz rame, te držati te za ruku kroz sve životne poteškoće. Zanimaju me dobri dečki – istaknula je Vojvodić, pa i pri sljedećem odgovoru potvrdila da su dobrota i maniri put do njezina srca.

Naime, kada je upitana ima li kod nje uopće itko šanse, mlada košarkašica odgovorila je jednom riječju – džentlmen, a zatim je i dobro nasmijala tumačenjem što je za nju ljubav.

Foto: instagram.com/monika.vojvodic

Foto: instagram.com/monika.vojvodic

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Habuhabuhabu
10:54 04.08.2020.

Sve su fine ali kad se pojavi Diletta Leotta, Karleuse i Severine mogu da se sakriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije