Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Zanimljiv team-building: Nogometaši Schalkea u rudniku

schalke (1)
Foto: AFP, Reuters/Pixsell
1/5
17.01.2012.
u 12:31

Dva su sata bili u "nemogućim" uvjetima – okruženi prašinom, smradom, bukom te na temperaturi višoj od 30 Celzijevih stupnjeva.

Zanimljiv team-building odradili su nogometaši njemačkog bundesligaša Schalkea. Momčad iz Gelsenkirchena, grada poznatog po rudarstvu, nosi nadimak rudari, a sad su igrači imali priliku iz prve ruke vidjeti kako je to biti rudar. Onaj pravi!

Cijela momčad posjetila je lokalni rudnik Victorija Augusta, nazvan po pruskoj carici, a Raul, Huntelaar i ostatak društva spustili su se na najnižu razinu rudnika, 1078 metara ispod površine zemlje! Dva su sata bili u "nemogućim" uvjetima – okruženi prašinom, smradom, bukom te na temperaturi višoj od 30 Celzijevih stupnjeva. Kad su ponovno ugledali svjetlo dana, bili su puni dojmova.

– Odlično je što smo ovo doživjeli! Sada smo mogli vidjeti koliko se naši navijači moraju znojiti za svaki euro – istaknuo je Huntelaar i u naletu emocija ustvrdio:

– Dobili smo dodatnu motivaciju! Želimo se boriti za naslov prvaka zbog ovih ljudi. Samo tri boda zaostajemo za Bayernom. Imamo šanse napasti titulu!

Trener Huub Stevens, vjerojatno zbog praznovjerja, nije želio od rudara, navijača Schalkea, primiti repliku salatare, tradicionalnog trofeja koji se dodjeljuje prvaku.

– Ne, ne i ne! Jednostavno ga ne želim uzeti – rekao je Stevens, a prenosi portal Bild.de.

Komentara 3

SA
santos008
15:32 17.01.2012.

Ovako izgleda predsjednik Hajduka prije neg ce u rudnik.

CU
cupus
11:29 18.01.2012.

Kad je ,caca, navigava cigic je prodavao ,trevire, mami...

KA
karambita
15:35 18.01.2012.

A kako je tek rudarima koji rade po 30 godina u tim nemogucim uvjetima....lakse je trckarati za loptom i primati milijune eura, nego raditi u rudniku kao crnac za malu lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije