Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Zamparini se pohvalio: Prodali smo Pastorea u PSG za 43 mil. eura!

'Palermo\'s Javier Pastore reacts as he leaves the field after receiving a red card during their Europa League Group F soccer match against CSKA Moscow in Palermo October 21, 2010.  REUTERS/Alessandro
'ALESSANDRO BIANCHI'
30.07.2011.
u 13:05

Predsjednik talijanskog Palerma Maurizio Zamparini otkrio je medijima kako je završena saga oko toga gdje će Javier Pastore (22) nastaviti karijeru

Argentinac će, potvrdio je to čelnik Palerma, od iduće sezone nositi dres francuskog PSG-a. Parižani su za Pastorea platili ogromnih 43 milijuna eura odštete, no novac im odnedavno nije problem, budući da su ih preuzeli bogati Katarci.

Dogovor je postignut u ponoć u noći na subotu, a osim PSG-a, za Pastorea je ozbiljno zagrizao i londonski Chelsea.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
13:25 30.07.2011.

Cifra je više neg šokantna al OK...noPastore je recimo igrač kojeg bi volio vidjeti u tandemu s Modrićem jer i jedan i drugi imaju ono što onaj drugi nema !!!

DA
darkobbb
14:27 30.07.2011.

haha pa ti arapi nisu normalni vrijednost ovog igraca je 15-20miljuna max ajd nek nam mamic dovede neke pa da i daju samo 10 miljuna za pojacanja... :)

BE
bepe_
14:50 30.07.2011.

za: darkobbb ako ne poznaješ dobro karakteristike nekog određenog igrača i nisi upoznat s njegovim igrama onda nemoj lupati gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije