Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Micheal Jordan

Zaljubio se u prelijepu Kubanku, ali u brak je uplovio tek kada je potpisala zanimljiv ugovor

Michael Jordan i Yvette Prieto
Foto: Press Association/Pixsell
23.04.2020.
u 20:03

Jordan je 1989. oženio Jamajčanku Juanitu Vanoy s kojom ima troje djece, a u braku su bili sve do 29. listopada 2006. kad je nakon brakorazvodne parnice Vanoy inkasirala 168 milijuna dolara

Dokumentarni TV serijal o životu ponajboljeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana "Last Dance" je postao apsolutni hit, a jedan od razloga je i otkrivanje mnogih dosad nepoznatih ili manje poznatijih pikanterija iz njegove karijere

Otkrivao je zanimljve detalje o Rodmanu, Pippenu i ostalima, no povodom "Posljednjeg Plesa" treba se prisjetiti Jordanovog ljubavnog života jer je uistinu zanimljiv i vrijedan pozornosti.

Naime, Jordan je 1989. oženio Jamajčanku Juanitu Vanoy s kojom ima troje djece, a u braku su bili sve do 29. listopada 2006. kad je nakon brakorazvodne parnice Vanoy inkasirala 168 milijuna dolara, što je tad bio rekordan iznos kad su u pitanju slavne osobe.

Sedam godina nakon rastave MJ je oženio Kubanku Yvette Prieto koja je morala potpisati predbračni ugovor s nadasve zanimljivim, pomalo i bizarnim klauzulama.

Naime, u jednoj od klauzula stoji da će Prieto prilikom eventualnog razvoda za svaku godinu u braku dobiti po milijun dolara, a ako uspije premašiti deset godina braka, za svaku sljedeću godinu po pet milijuna dolara.

Jordan se tako osigurao da cifra koju bi 42-godišnja Prieto eventualno mogla dobiti ne bude enormna. Treba dodati da su Prieto i Jordan 2014. postali roditelji blizanki, Victorije i Ysabel. 

Foto: Press Association/Pixsell

Komentara 2

Avatar DeborahNJ98
DeborahNJ98
20:25 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar KarenAR81
KarenAR81
20:14 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije