Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KOVAČ:

'Žalim zbog odlaska Jelavića, ali on je sada prošlost i to nas neće poremetiti'

Niko Kovač, Luka Modrić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
12.10.2014.
u 19:45

Potrošili smo se u Sofiji pa su moguće sitne promjene u sastavu, najavljuje izbornik.

– Oproštaj Nikice Jelavića neće nas poremetiti iako žalimo što se to dogodilo. No, moramo se posvetiti utakmici s Azerbajdžanom koja nam slijedi u ponedjeljak (Osijek, 20.45 sati op.a.) – kazao je na konferenciji za medije izbornik Niko Kovač.

Nije želio mnogo govoriti o Jelaviću. Naglasio je da se treba posvetiti onima koji su ostali dok su oni koji su napustili reprezentaciju – prošlost. Odmah potom okrenuo se susretu s momčadi koju vodi Berti Vogts.

– Namučili su Bugare i Talijane koji su slavili uz mnogo poteškoća (2:1). To dovoljno govori koliko su neugodan suparnik. Izbornik Vogts veliki je stručnjak i uz njega su napredovali – naglašava Kovač i najavljuje kako bi sastav mogao biti izmijenjen u odnosu na onaj sofijski.

Marcelo Brozović i Luka Modrić, ako budu sto posto spremni, onda će i igrati. Potrošili smo se u Sofiji pa su moguće sitne promjene. Srećom, imamo dovoljno dobrih alternativa čak i za prvi sastav – naglasio je izbornik te otkrio kakav tijek utakmice priželjkuje.

– Volio bih da što prije zabijemo gol koji će nam dati vjetar u leđa i skinuti pritisak koji neosporno postoji. Moramo što prije probiti njihov bunker i zaustaviti eventualne prijetnje iz kontri – zaključio je Kovač.

>>Kovačevih 44 igrača: Kriterij je upitan – zovu se oni koji ne igraju, a ne zovu oni koji igraju

>>Kovač o Jelaviću: Nisam želio njegovim ulaskom u igru riskirati produljenje utakmice 

>>Modrić: Osjećam bol, ali mislim da mi neće smetati

Komentara 52

DU
Deleted user
20:06 12.10.2014.

Samo ti nastavi Niko! Onaj tko ne želi igrati za Hrvatsku - nije ni potreban. Samoj onaj tko to želi, kojem je to čast ostavlja srce na terenu. Bez takvih se može.

DO
dobar
20:11 12.10.2014.

Kome nije cast nositi Hrvatski dress netreba ni igrati, a selektor da je i najgori treba ga se slusati to trebaju vec svi jednom nauciti da se pretpostavljene treba slusati i treba raditi, nemogu svi zapovijedati i svi slagati reprezentaciju. Jelavic a i svi drugi koji su naprasno otisli jer im se nisu titrala jaja neka idu treba se okrenuti radu i buducnosti.

RA
Rak
21:33 12.10.2014.

Svaki trener odlučuje tko će igrati. Svaki trener ima svoj način, pristup, itd... Ako netko od igrača iako mi je bio drag Jelavić ovo napravi, može ga sram biti koliko je egoističan, umišljen i sebičan. Bez kojekakvih Jelavića, Vukojevića itd se lako može dalje. Sram ih može biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije