Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob na igralištu

Arijan Ademi: Zakuhalo je među igračima na kraju...

Hajduk - Dinamo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/9
22.10.2017.
u 08:30

- Šteta, ne smijemo više primati ovako naivne pogotke, kazao je Ademi.

Napokon možemo pričati o nogometu. Nakon brojnih derbija Hajduka i Dinama, sinoć smo u Splitu vidjeli tračak nekakvog europskog nogometnog standarda. Barem tračak. Baš to je pokazao Hajduk u većem dijelu utakmice, nadigrao Dinamo kao nikada zadnjih, usudio bih se reći, desetak godina! I opet bijeli nisu znali uzeti ponuđeno. Na kraju, remijem nije zadovoljna ni jedna ni druga momčad. Uostalom, priznali su to i brojni akteri splitskog derbija.

- Velika šteta za taj jedanaesterac na samom kraju. Mislim da smo bili puno bolji u drugom poluvremenu, zaigrali smo agresivnije, no nije to zbog mog ulaska, tako se samo poklopilo. No, ne smijemo više primati ovako glupe pogotke - rekao je nakon utakmice Dinamo veznjak Arijan Ademi koji je unio puno dobrih stvari.

Hajduk - Dinamo
1/22

Asistirao je Angelu Henriquezu za vodstvo 2:1 u 89. minuti utakmice. Ne samo to, podigao je ritam i u igri Dinamove momčadi.

Na kraju je jako i zakuhalo u Poljudu i među igračima:

- Ma to je sve u žaru borbe, ništa posebno - komentirao je Ademi naguravanje u sudačkoj nadoknadi susreta.     

Komentara 28

DU
Deleted user
08:58 22.10.2017.

Hajduk je igrao kao da se igra jedno poluvrijeme i bio borbeniji to jedno poluvrijeme. Novinar podmuklo piše kako je Hajduk veći dio utakmice bio bolji. Glupost ....Dinamo ga je ubio drugo poluvrijeme ....nijgdje Hajduka. Dinamo da je suđenje bilo pošteno bi pobijedio. Nikakav penal za izjednačenje Hajduka. Dinamo je puno kvalitetniji .a to govori gol razlika na poljudu zadnjih 11 utakmica 6:18 za Dinamo naravno. Uz napomenu da je atmosfera u sladu sa klubovima osnovanih od naših istočnih susjeda.

DU
Deleted user
10:36 22.10.2017.

Naravno da je dinamo bio puno bolji, osim za zlonamjernog novinara zlonamjernog dnevnika.Jadno.

Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
09:37 22.10.2017.

Nikad nisam volio Hajduk ali ni mrzio. Ali ipak je Dinamo Dinamo koji viječno Živi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije