Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upotpunite navijački komplet

Zajedno do pobjede uz navijačke pakete Večernjeg lista

Navijački šal, autozastavice i naljepnice
Foto: VL
06.07.2018.
u 10:47

Navijački šal, autozastavice i naljepnice! Nova prilika da pronađete svoj navijački rekvizit za utakmicu u subotu

Hrvatskoj su glasni navijači potrebniji nego ikad dosad. Svi znamo što će cijela zemlja pratiti u subotu navečer – utakmicu koje ćemo se zauvijek sjećati. Zato se opremite, dotjerajte, obojite i nalijepite sve crvene i bijele kockice koje možete naći, a najviše ih je uz – Večernji list. U subotu 7. srpnja pruža vam se jedinstvena prilika da uz navijačke naljepnice i veliki prilog o nadolazećoj utakmici Hrvatska – Rusija ugrabite jedan od Večernjakovih navijačkih rekvizita koji ste možda propustili: autozastavicu ili navijački šal.

Iščekivanje utakmice olakšajte specijalnim prilogom na čak 20 stranica koji donosi detaljne analize i usporedbe hrvatske i ruske reprezentacije, komentare uvaženih stručnjaka poput Štimca, Jurčića i Halilhodžića, ali i zanimljive crtice iz života naših igrača te njihov put do prvenstva.

Pronađite paket s autozastavicom i Večernjakom ili navijačkim šalom i Večernjakom, a svi će paketi sadržavati i dar: navijačke naljepnice i specijalni prilog o utakmici Hrvatska – Rusija! Svaki paket bit će dostupan na kioscima za samo 15 kuna!

Požurite se, količine su ograničene!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije