Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIMIR ZAJEC

Zajec: Oko Modrića se vrti igra!

06.12.2008.
u 19:30

Na početku nas je Velimir Zajec zamolio:

- Nisam na popis stavio braću Kovač, koji su to sigurno zaslužili svojim igrama. No, pokušao sam se okrenuti prema mlađim snagama, valjda se odlična braća neće naljutiti...

Kranjčar sve razuvjerio
A Zajecov je prvi izbor bio Luka Modrić!

- O njemu je ovisila Dinamova igra, o njemu ovisi igra reprezentacije, o njemu će ovisiti igra Tottenhama! Modrić je igrač oko kojeg se vrti igra! Time sam sve rekao.

Iza Modrića su očekivano Darijo Srna i Ivica Olić, a na četvrto je mjesto pogurnuo Ivicu Križanca!

- Osvojio je Kup Uefe i Superkup Uefe sa Zenitom, igra u jakoj momčadi, a probio se i do reprezentacije.

Uvrštavanjem Nike Kranjčara Zajec nije zaboravio svog bivšeg suigrača Zlatka.

- Niko je razuvjerio sve one koji su govorili da neće moći igrati u Engleskoj.

Na šestoe mjestu je Josip Šimunić?

- Hladnokrvni srednji branič, koji nas gdjekad i iritira svojom hladnokrvnošću.

Pred Rakitićem je budućnost, Pranjić je jedan od najboljih igrača u Nizozemskoj i čvrsto je prigrabio reprezentativnu majicu. A na devetom i desetom mjestu Zajecove ljestvice, dva su igrača iz Hrvatske lige – Mario Mandžukić i Bojan Vručina:

- Mandžukić je golemi potencijal. Bit će veliki igrač ako u svoju igru uključi malo više razmišljanja. A Vručina može igrati i u većem klubu od Slavena, klupski su uspjesi tijesno vezani s njegovim dobrim igrama. I s pravom je na tom popisu desetorice najboljih.

Od mladih vam se najviše svidio Tomasov...

Mnogo talenata
- Imamo mnogo talenata, Tomasov se već isprofilirao i logično je da je na meti mnogih klubova. Veseli me što su u Dinamu do prve momčadi došli Badelj, Kelava i Lovren – veli Zajec, koji živi na relaciji Draganić (kraj Karlovca) - Zagreb – Atena - Detroit, a jedinu vezu s nogometom zasad ima komentirajući europske utakmice na HTV-u. Imate li želju opet raditi u nogometu?

- Nogomet mi je u krvi. Naravno da bih se želio vratiti, ali uvijek kad dođe nekakav trenutak, uvijek sam – drugi! Zato sam i otišao živjeti na selo, tamo sam prvi, ha, ha, ha...

Prekosutra: Deset najboljih u izboru Saše Peršona




Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije