Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shandong – Dinamo 0:0

Zajec nakon 'nule' s Tancom: Preumorni smo

Dinamo trening (1)
Goran Jakus/Pixsell
24.06.2010.
u 20:55

- Generalno gledajući zadovoljan sam. Imamo malih problema u obrani - rekao je Dinamov trener.

Momčad Dinama u Varaždinu je odigrala prijateljsku utakmicu protiv kineskog prvoligaša Shandong Lunenga, kojeg vodi Branko Ivanković. Ne previše gledljiva nogometna partija završila je bez pobjednika, ali i golova.

- U najtežoj smo fazi priprema. Očito je da smo previše umorni, a onda je teško očekivati od igrača ljepotu na travnjaku – pravdao je svoje igrače trener Dinama, Velimir Zajec.

U prvom dijelu u nekoliko je navrata priprijetio Shandong, dok je Dinamo svoje najveće prilike za pobjedu propustio u samoj završnici susreta, kada Ibanez i Mandžukić iz neposredne blizine nisu uspjeli zatresti mrežu. Tom je prilikom Mandžukić dobio i udarac u nos, zbog kojeg je napustio teren.

- Generalno gledajući zadovoljan sam. Vidi se da u obrani još imamo malih problema. Bišćan i Šimić još nisu uhvatili ritam utakmica. Bišćanu je ovo ipak prva utakmica nakon šest mjeseci i ima tek tri treninga s loptom iza sebe. Kako će vrijeme odmicati i oni će biti sve uigraniji tandem – mišljenja je Zajec.

- Teško je bilo očekivati spektakularnu utakmicu i vrhunsku igru, ako se zna da su igrači obje momčadi prilično umorni u ovoj fazi priprema. No, mi smo i više nego zadovoljni. U Europu smo doputovali s namjerom da uhvatimo što više iskustva u jakim europskim utakmicama. To je ono što nam nedostaje ovog trenutka – poručio je trener kineskog prvoligaša Branko Ivanković.

Shandong je u Europu doputovao prije desetak dana i do sada su već u Sloveniji odigrali dvije utakmice i upisao dvije pobjede. Olimpiju su svladali s 5:0, dok su protiv Nafte iz Lendave bili bolji s 1:0.

- U nedjelju još igramo u Varaždin s istoimenim klubom, mojim dosadašnjim Varteksom, a do povratka u Kinu očekuje nas i utakmica u Zagrebu s Hrvatskim dragovoljcem i u Koprivnici sa Slaven Belupom. Bit će to dovoljno da uhvatimo formu koja nam garantira borbu sa Ćirinim Shenhuaom u borbi za naslov kineskog prvaka – optimistično je zaključio Ivanković.

 
Shandong – Dinamo 0:0

Varaždin – Stadion Sloboda. Gledatelja: 2000. Sudac: Draženko Kovačić.

Shandong: Cheng, Ziang, Monrtala, Carlos, Wei Wei, Dong, Antar, Hai Bin, Long, Di, Murcy (još su igrali: Lei Lei, Rodonović, Zhao, Xing Yu, Wei, Zhe, Jin Yu, Tong i Chi). Trener: Branko Ivanković.

Dinamo:
Lončarić, Mesarić, Daniel, Kramarić, Šimić, Vrsaljko, Badelj, Antolić, Bišćan, Sivonjić, Morales (još su igrali: Butina, Ibanez, Ademi, Etto, Sammir, Chago, Mandžukić, Barbarić, Slepička i Bručić). Trener: Velimir Zajec.

 

Komentara 10

OB
-obrisani-
00:19 25.06.2010.

Ako če nula biti i na utakmici u Zagrebu protiv NK Kopra onda čemo se mi Štajerci odvozati dolje prema obali da navijamo za Mirana Pavlina i njegove dečke na drugoj utakmici..

MI
mixer
00:48 25.06.2010.

Dinamo ce iznenaditi ovu sezonu kao Slovenija

OB
-obrisani-
21:04 24.06.2010.

a od čega su to igrači umorni,od lijenosti valjda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije