Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB - METALOPLASTIKA 28:27

Zagrebu bitka bivših prvaka, ne ide bez Balića i društva

obrvan
Pixsell
08.11.2011.
u 22:31

- Počeli smo bez reprezentativaca jer su se iz turnira u Srbiji vratili u ponedjeljak u šest ujutro - objasnio je Obrvan.

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb pobijedili su u derbiju Regionalne SEHA lige šabačku Metaloplasitku sa 28:27. Bila je to utakmica nekadašnjih klupskih prvaka Europe. Metaloplastika je sa Vujovićem, Portnerom, Isakovićem, Kuzmanovskim, Bašićem i ostalim gospodarila europskim parkletima osamdesetih godina, a Zagrebaši sa Tomljanovićem, Gudeljem, Pucom, Ćavarom, Jelčićem i drugima devedesetih.

- Je, utakmica nas je podsjetila na te slavne dane. I moram reći da uzbudljivosti nije nedostajalo. Gosti su vrlo lako mogli pobijediti - rekao je Ivica Obrvan, trener CO Zagreba.

Zagrebaši su počeli utakmicu bez reprezentativaca (Šego, Balić, Kopljar, Horvat, Marić, Gojun) koji su se s turnira u Srbiji vratili u ponedjeljak u šest ujutro.

- Bez njih nismo mogli ništa napraviti protiv razigranih gostiju. Još mi se u prvom poluvremenu ozlijedio Tonči Valčić. Kada sam uveo najbolje onda smo ih prestili, vodili sa dva, tri razlike da bi u završnici utakmice morali spašavati bodove - istaknuo je Obrvan.

Vodila je Metaloplastika sa 27:26, a onda je Horvat izjednačio, a Kopljar donio pobjedu. Imao je Zagreb posljednji napad i igrača više, ali nisu uspjeli ni šutirati.

- Metaloplastika je vodeća momčad srpske lige, imaju  sjajnog razigravača Luku Mitrovića, reprezentativca. Njihovi vratari obranili su puno više lopti nego moji. Sve u svemu  moram biti zadovoljan - istaknuo je Obrvan.

Već u nedjelju novi derbi SEHA lige. Zagrebaąi će gostovati u Skopju kod Metalurga, našeg trenera Line Červara.

- To neće biti samo utakmica za bodove već i za prestiž - zaključio je Obrvan.

Zagrebaši su igrali u sastavu: Šego (osam obrana), Pešić (tri obrane i sedmerac); Marić 4, Stepančić, Kopljar 2, Matulić 2, Špiler 4, Gojun 1, Štrlek, Horvat 5 (1), J. Valčić 2, Vukić 4, T. Valčić 2, Balić 2, Kaleb, Gal.

U drugoj utakmici SEHA lige slovački Tatran pobijedio je sarajevsku Bosnu sa 36:25. U derbiju njemačke lige Fuchse (Ninčević 1, Špoljarić) je pobijedio Flensburg (33:30).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije