Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Zagrebaši protiv Vardara ostali bez finala i dvoboja s Červarom

'04.12.2010.,Arena, Zagreb - Rukometna Liga prvaka, RK CO Zagreb - RK Bosna Sarajevo. Zlatko Horvat. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
14.04.2012.
u 19:36

Rukometaši Zagreba tako će u nedjelju igrati susret za treće mjesto sa slovačkim Tatranom u 15.30 sati.

Rukometaši CO Zagreba izgubili su u polufinalu SEHA lige pred 3500 gledatelja u svojoj Areni od Vardara s 30:29. Tako će se u nedjelju (18 sati) igrati makedonski finale između Vardara i Červarovog Metalurga, koji je svladao slovački Tatran s 26:25. Od 15.30 za treće mjesto igraju CO i Tatran.

Kod zagrebaša Horvat je postigao sedam, Špiler šest, a Marić pet pogodaka.

- Cijelu sezonu rotirali smo igrače, krenuli smo s 3-2-1 obranom, htio sam da dobijemo, pa smo se vratili na 6-0. Naša obrana i vratari, pogotovo u drugom poluvremenu, izgubili su utakmicu jer nije bilo žestine, ali ni koncentracije. Igrači nisu bili u utakmici, mislili su da će pobjeda doći sama od sebe - rekao je vidno razočarani trener CO Zagreba Ivica Obrvan i nastavio:

- U pripremi sam razmišljao samo o finalu. Ne podcjenjujem nikoga pa ni Vardar, ali računao sam da ćemo izboriti finale. Ovako imamo naizgled revijalnu utakmicu sutra, u nezgodnom terminu u 15.30 sati, utakmica koja ne nosi ništa osim da se upotpuni turnir. Možda ću dati šansu nekima koji su imali manju minutažu, a već u srijedu nas čeka derbi prvenstva s Nexeom pa za vikend Kiel.

Trener gostiju Veselin Vujović bio je, naravno, zadovoljan pobjedom nad domaćinom završnog turnira.

- Baš zato sam i htio Zagreb u polufinalu, jer sam znao da su umorni. Ne može se puno momčadi pohvaliti da su dobile Zagreb u Zagrebu, ali ne zanosimo se da smo bolji od njih - bio je iskren Vujović.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:56 15.04.2012.

Bravo decki!!!Doci do polufinala i onda izgubiti od VARDARA to rijetki mogu. Seljackim rijecnikom isto kao i krava koja da 20 litara mlijeka i onda udari kantu nogom i sve prospe to vam je to.

CA
canon60
10:43 15.04.2012.

Malo mi je upitna strucnost naseg trenera. Spiler igra samo jedno poluvrijeme, Strlek samo ponekad, Gojun luta, Balic se igra umjesto da igra - pa najvecu lovu dobiva. U ovakvim utakmicama nema previse rotiranja - igraju najbolji koji to moraju i pokazati.

PI
Pijanec
10:59 15.04.2012.

Vardar je bil bolji. To ni dobar znak pred ligu prvakov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije