Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB - ZADAR 4:0

Zagrebaši ''nakantali'' Zadar i odlijepili se s dna tablice

Davor Vugrinec
Foto: Slavko Midzor/Pixsell
1/5
20.11.2009.
u 18:02

Nogometaši Zagreba više nisu posljednje plasirana momčad Prve HNL. Pobjedom nad Zadrom (4:0) prepustili su fenjer Sesvećanima koji doduše imaju utakmicu manje. No, teško da će Sesvećani tu nešto promijeniti jer u subotu gostuju u Splitu kod Hajduka.

Zagrebaši su utakmicu odlučili na početku prvog i drugog poluvremena kada su strijelci bili Vugrinec i Krstanović. No, imali su još nekoliko dobrih prilika poput one Šovšića u 14. minuti kada mu je nesebično dodao Vugrinec koji je mogao i sam završiti akciju. Možda bi to bilo bolje rješenje jer Vuga ima kudikamo precizniji udarac.



Gosti su u prvom poluvremenu imali tek jednu pravu priliku. Udarac iz blizine Bećirija sjajno je obranio Skender. Zagrebaši su svoju bolju igru kapitalizirali odmah na početku drugog poluvremena. Još jednu u nizu dobrih akcija okončao je pogotkom visoki Krstanović. Ni ovog puta Gluić nije mogao ništa napraviti da spasi svoju mrežu. Tek nakon primljenoga drugog pogotka malo su se trgnuli Zadrani i krenuli nešto agresivnije prema Skenderu. U sjajnoj je prilici bio Šaranović kada je Skender bespotrebno istrčao u prazno, a loptu je s gol crte izvan igrališta izbacio Špičić.

No, brzo su gosti odustali od pritiska shvativši da u ulici pjesnika ne mogu ni do boda, a kamoli pobjede. U furioznoj završnici pjesnici su gostima utrpali još dva pogotka. Strijelci su bili Kartelo u 88. te Vugrinec u minutama sudačke nadoknade čime se je priskrbio epitet igrača utakmice.

Novi pomak na tablici Zagreb može napraviti u sljedećem kolu kada je ponovno domaćin, ovog puta Slavenu Belupu. Ako Štimčeve trupe ponove ovakvu utakmicu kao protiv Zadrana, onda ni četvrta pobjeda neće biti daleko.

Ključne riječi

Komentara 1

SR
srnjak
10:32 21.11.2009.

bravo VUGA, bravo ZagreB!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije