Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Zagrebaši bez treninga i glavnih aduta jedva svladali Borac

'25.05.2010.,dvorana srednje skole u Sesvetama,Sesvete - Utakmica posljednjeg, 30. kola Premijer lige, izmedju RK Croatia Osiguranje Zagreb i Dubrave. Zlatko Horvat. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
04.02.2012.
u 18:36

– Očekivao sam ovakav tijek. I bez nekoliko igrača Zagreb je prejak za Borac. Svidjelo mi se što su i mlađi igrači dobili priliku pokazati što znaju. Vidjet ćemo imaju li kvalitetu za reprezentaciju – rekao je Goluža.

Rukometaši Croatia osiguranja sa 37:32 svladali su banjolučki Borac M:Tel u susretu 15. kola SEHA lige odigranom u Varaždinu.

U dva su navrata gosti stekli prednost od tri pogotka, a i na odmor su otišli s vodstvom od 18:17. Tek sredinom nastavka sve je sjelo na svoje mjesto u slučaju zagrebaša. Na vratima se razbranio Ivan Pešić, a Zagreb je u osam minuta učinio seriju 7:1 te bježao gostima na pet pogodaka razlike.

– Očekivao sam takvu utakmicu jer smo je odradili bez ijednog zajedničkog treninga cijele momčadi. Umor je kod pojedinaca bio očit – zadovoljan je bio trener zagrebaša Ivica Obrvan.

Utakmicu je s tribine promatrao i izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža.

Za Croatia osiguranje nastupili su: Šego (2), Pešić (12), Marić 3, Brozović 1, Kopljar 2, Matulić 3, Šprem 2, Šebetić 2, Gojun 5, Ivić, Horvat 5 (na slici), J. Valčić 6, Vukić 5, Kaleb 3.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
18:59 04.02.2012.

Kako jedva? Pa bilo je 5 razlike, bez nekog posebnog angažmana u obrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije