Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Szegedu

Zagrebaše u osmini finala Lige prvaka čeka dobro znani suparnik

PPD Zagreb -Skjern
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
03.03.2019.
u 19:41

PPD Zagreb je ostao na šestom mjestu i u osmini finala igrat će protiv Vardara, čiji dres nose dvojica hrvatskih rukometaša Ivan Čupić i Igor Karačić

Rukometaši PPD Zagreba, koji su već ranije osigurali plasman u osminu finala Lige prvaka, u nedjelju su u posljednjem, 14. kolu skupine B, u gostima kod drugoplasiranog Pick Szegeda odigrali 26-26 (14-14).

U ravnopravnoj utakmici kod Zagreba su se istaknuli David Mandić s osam i Ivan Sršen sa šest golova, a u redovima mađarskog kluba Slovenac Dean Bombač zabio je sedam, a Rus Dmitrij Žitnikov pet pogodaka.

PPD Zagreb -Skjern
1/10

PPD Zagreb je ostao na šestom mjestu i u osmini finala igrat će protiv Vardara, čiji dres nose dvojica hrvatskih rukometaša Ivan Čupić i Igor Karačić. Prva utakmica je na rasporedu 23. ožujka u Zagrebu, a uzvrat je za tjedan dana.


 
Ostali parovi osmine finala su: Sporting Lisabon - Veszprém, Wisla Plock - Pick Szeged, Meškov Brest - Flensburg, Motor Zaporožje - Vive Kielce, te Rhein-Neckar Löwen - Nantes.
 
 Izravan plasman u četvrtfinale izborili su pobjednici skupina A i B, odnosno Barcelona i Paris Saint-Germain.

Komentara 1

KO
korisnik997
21:53 03.03.2019.

cujj Zagrebase, jesu li to neke nove rijeci u Hrvatskom jeziku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije