Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVĆEN - ZAGREB 38:24

Zagreb u vrhu i u Ligi prvaka i u SEHA ligi

obrvan
Pixsell
15.10.2011.
u 22:12

- Želio sam protiv Lovćena dobar pristup i laku pobjedu. Tako je i bilo, otuda zadovoljstvo. Istaknuo bih Šprema, što sam od njega tražio, napravio je - kaže Ivica Obrvan, trener zagrebaša.

U četvrtak u 21.30 rukometaši Croatije osiguranja počeli su u Schaffhausenu slaviti pobjedu protiv Kadettena u Ligi prvaka, već u subotu u 18 sati krenuli su po šestu pobjedu u nizu, s Lovćenom u SEHA ligi. Balić je 38:24 (20:11) pobjedu odgledao s tribina, Tonči Valčić, Marić i Šego s klupe. Većinu posla dobro su odradili oni s inače manjom minutažom. Iskazali su se Šprem i Horvat, obojica s pucačkim učinkom 6-6. Zagreb je zbog bolje razlike golova poveo u SEHA ligi (10 bodova - 4 utakmice), ispred Metalurga (10-4) i Vardara (10 -5).

U 3. kolu Lige prvaka, Barcelona - Sävehof 36:24, Bosna - Chambery (Bičanić 4) 18:25. Barca i CO Zagreb imaju po 6 bodova i +19, Španjolci vode jer su zabili više golova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije