Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Zagreb serijom pred kraj utakmice slomio Meškov

PPD Zagreb - Vardar
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
06.11.2018.
u 21:18

PPD Zagreb je vodeći na ljestvici sa 21 bodom, tri više od drugog Nexea i šest od trećeg Vardara koji igraju u Skoplju od 20.45 sati, dok je Meškov peti sa 12 bodova.

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 8. kola regionalne SEHA lige kao domaćini u dvorani Sutinska vrela svladali bjeloruski Meškov iz Bresta sa 29-24 (13-10).

Zagreb je već u prvom poluvremenu uspio stvoriti prednost od pet razlike (11-6), ali gosti iz Bresta su do odlaska na odmor uspjeli smanjiti na 13-10 da bi s tri uzastopna gola na početku nastavka stigli i do poravnanja na 13-13. 

Rezultatska neizvjesnost potrajala je sve do pred sam kraj utakmice, 10 minuta prije isteka vremena bilo je 22-22, li tada je uslijedila velika serija domaćih od 7-1 kojom je osigurana sedma pobjeda u ovom natjecanju.

Zlatko Horvat s osam i Damir Bičanić sa šest golova predvodili su PPD Zagreb, dok je Andrej Jaščanka postigao sedam pogodaka za Meškov.

PPD Zagreb je vodeći na ljestvici sa 21 bodom, tri više od drugog Nexea i šest od trećeg Vardara koji igraju u Skoplju od 20.45 sati, dok je Meškov peti sa 12 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije