Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA ZA ZABORAV

Zagreb doživio rezultatsku katastrofu protiv Aalborga: Hrvatski prvak nije imao šanse

Zagreb: VELUX EHF Liga prvaka, RK PPD Zagreb -  Aalborg Handbold
Jurica Galoic/PIXSELL
15.09.2021.
u 22:37

Hrvatski prvak nije se dostojno mogao suprostaviti finalistu Lige prvaka, koji se za ovu sezonu još i pojačao.

Rukometaši PPD Zagreba izgubili su meč 1. kola Lige prvaka u svojoj dvorani od danskog Aalborga s 24:34 (14:18), pa je nastavljen "crni niz" PPD-a u LIgi prvaka.

Hrvatski prvak nije se dostojno mogao suprostaviti finalistu Lige prvaka, koji se za ovu sezonu još i pojačao.  Zagreb je odlično počeo, vodio s dva razlike do sredine prvog dijela, no tada su Danci preuzeli kontrolu i lako došli do pobjede u Zagrebu.

Kod PPD-a su David Mandić i Luka Klarica dali po pet golova, a Aalborg je predvodio Sebastian Barthold s devet pogodaka.

Zagrebaši ne pamte pobjedu u Ligi prvaka od veljače prošle godine, baš protiv Aalborga u Zagrebu (31:30). Prošlu sezonu završili su s katastrofalnih 0-14 u grupi pa bez borbe predali Flensburgu utakmice osmine finala zbog masovne zaraze igrača koronavirusom.

U ostalim susretima Elverum i Vardar su odigrali 27:27 uz četiri gola Ante Gadže kod Makedonaca, Montpellier i Szeged 29:29, dok je Kiel, uz jedan pogodak Domagoja Duvnjaka, s 33:30 slavio kod Meškova. 

U 2. kolu PPD Zagreb 22. rujna gostuje kod Szegeda.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:01 16.09.2021.

Velika pojačanja u obrani, pa odmah primili 34.

DU
Deleted user
22:56 15.09.2021.

Ma sto je tu cudno? Danci su bolji od nas u rukometu narem zadnji 10 godina. I s repkom i s klubovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije