Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Zadrani pripreme nastavljaju u Rovinju

Dalibor Zebić
Dino Stanin
25.01.2010.
u 19:45

Nakon što su u uvodna dva tjedna priprema za proljetnu polusezonu uglavnom stjecali kondiciju i snagu u Zadru, nogometaši sa Stanova otputovali su u ponedjljak u Rovinj.

Predviđeno je da će, osim uigravanja momčadi, odigrati i četiri do pet utakmica, od kojih je zasad dogovorena samo prva i to u srijedu protiv slovenskoga Primorja. Trener Zadrana Dalibor Zebić od početka priprema suočava se s neočekivanim problemima, za većinu kojih je, osim rastanka s napadačem Šaranovićem, zaslužan Hajduk.

Splićani su naime, mimo dogovora, s posudbe u Zadru povukli lijevog bočnog Jozinovića i braniča Jonjića, dok zovu povratka na Poljud nije odolio veznjak Ljubičić. Inače, zadnjih dana jesenske polusezone momčad sa Stanova ostala je i bez Alimanovića, Bećirija i Cele koji nisu uspjeli dobiti radnu dozvolu.

- Umjesto da ispravljamo loše strane igre, mi smo sada prisiljeni uigravati gotovo posve novu momčad - kazao nam je trener Zadrana Dalibor Zebić te dodao kako im na nekoliko ključnih pozicija nedostaje iskusnijih igrača koji bi lakše podnijeli pritisak borbe za ostanak.

- Iz ovdašnjih trećeligaša doveli smo četvoricu nadarenih igrača, no ne želimo ih odmah gurnuti u vatru da ne izgore. Stoga bi nam se trebao priključiti 28-godišnji branič Ivan Knezović, koji ima iskustvo iz slovenskih prvoligaša, a u planu je dovođenje po jednog lijevog bočnog i napadača - kazao je Zebić.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:59 26.01.2010.

Ako se dobro spreme vrlo su blizu naslovu prvaka u HNL i kasnije ulazku u LIgu Prvaka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije