Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Zadnja šansa za Setiena protiv sjajnog Villarreala

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.07.2020.
u 12:28

Blaugrana odbrojava zadnje dane Quiquea Setiena na klupi, a ako crveno-plavi ne pokupe puni plijen danas (22 sata) na gostovanju kod Villarreala, strateg bi mogao kupiti svoje stvari i prije kraja sezone

U španjolskoj Primeri ovog nas vikenda čekaju možda i ključne utakmice u utrci za naslov prvaka. Dva glavna konkurenta za naslov, Real Madrid i Barcelona, idu na teška gostovanja na kojima, po pravilu, favoriti često gube bodove.

Real danas u 14 sati igra na famoznoj “utvrdi” San Mamesu protiv Athletic Bilbaa, koji će pokušati biti prvi klub koji je Realu oduzeo bodove nakon dugotrajne pauze zbog koronavirusa. Naime, Madriđani su u šest utakmica od nastavka natjecanja upisali šest pobjeda uz gol-razliku 12:2 i baš zbog tog niza isplivali su na prvo mjesto s četiri boda ispred Barcelone, koju opako trese kriza.

Blaugrana odbrojava zadnje dane Quiquea Setiena na klupi, a ako crveno-plavi ne pokupe puni plijen danas (22 sata) na gostovanju kod Villarreala, strateg bi mogao kupiti svoje stvari i prije kraja sezone. Žuta podmornica u posljednjih šest utakmica ima sjajan omjer (pet pobjeda i remi) te će Cazorla i društvo biti veliki zalogaj za Katalonce.

Pogotovo ako se u obzir uzme da i Messi nije najsretniji u ovom trenutku, čak se piše da je odbio produljenje ugovora i da bi sljedeće ljeto mogao otići.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije