Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLIO DA JE ZALEĐE

Zaboravite Sivonjića! Igrač PSG-a zaslužan za promašaj stoljeća

Foto: Youtube/Screenshot
1/2
08.04.2019.
u 11:00

Nkunku je lobao gostujućeg golmana i lopta je išla ravno u gol. Choupo-Moting pratio je akciju i loptu, da bi potom neobjašnjivim potezom išao potvrditi pogodak sa same gol-linije, ali nekako uspio izbaciti loptu iz gola

Napadač PSG-a Maxim Choupo-Moting na jučerašnjoj utakmici sa Strasbourgom jednim je potezom postao hit na društvenim mrežama.

Premda je zabio za vodstvo svoje ekipe, Kamerunac je nevjerojatnom reakcijom u 28. minuti pri rezultatu 1:1 šokirao navijače kada je spriječio siguran pogodak svoje momčadi tako što je udarac svog suigrača zaustavio na samoj gol-liniji!? 

Mnogi su ovo prozvali promašajem stoljeća, a uvelike podsjeća na 'kultnog' Iliju Sivonjića i njegovu reakciju kada je slično spriječio pogodak Dinama protiv Cibalije. 

Mislio sam da je bilo zaleđe

Nkunku je lobao gostujućeg golmana i lopta je išla ravno u gol. Choupo-Moting pratio je akciju i loptu, da bi potom neobjašnjivim potezom išao potvrditi pogodak sa same gol-linije, ali nekako uspio izbaciti loptu iz gola.

- Prvo sam mislio da će mi Nkunku asistirati, ali je on šutirao. Stoper je uklizao i mislio sam da će uspjeti blokirati udarac, međutim, lopta je prošla, a ja sam pomislio da je možda ofsajd. Sve se odigralo jako brzo. Dodirnuo sam loptu i završio nekako u mreži... Žao mi je zbog svega, ali moramo nastaviti dalje - rekao je Choupo-Moting. 

Promašaj pogledajte OVDJE

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih igrača


 
Ključne riječi
PSG

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije