Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bordeaux
Povratak na članak

Zaboravili na Hrvata: Tomu Bašića klub nije prijavio za Europsku ligu

Rok za prijavu bio je do ponedjeljka u ponoć. No može igrati od šesnaestine finala natjecanja - kazao je Stéphane Martin

Komentari 4

Avatar gordi
gordi
13:12 08.09.2018.

gotova karijera malom...šteta ali ovi neračunaju na njega

VL
GV
golub Vaso
10:15 08.09.2018.

toliko je dobar kao i sve iz Hajduka

VL
AR
Artukovic
07:46 08.09.2018.

Nikog nevrijeđam.... ali cijela ajdukova momcad nevrijedi 3,5 milijona Eura,a kamoli Basic.Mozda su za njega dobili 350 tisuca...to bi bilo u granicama izlaznih transvera na Poljudu.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:25 07.09.2018.

jedan od ponajboljih splitskih igrača ostvario je vrhunski transfer - iz svog kluba je otišao u drugi koji također nakon 4 kola ima 3 boda i nalazi se na 19.om mjestu od 20 ekipa. Za takvo postignuće nije ni trebaoo ići... to je mogao imati i doma gdje je bar igrao dok se ovdje tako nametnuo da su ga zaboravili prijaviti koliko je 'nezamjenjiv' i bitan kotačić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.