Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan perišić

Zabio, pa isključen zbog prekršaja nad Grkom: Nije bilo iz osvete

\'14.10.2011, Weser Stadion, Bremen, GER, 1.FBL, Werder Bremen vs Borussia Dortmund, im Bild 0:1 durch Ivan Perisic (Dortmund #14)  Sokratis (Bremen #22) kommt zu spät  // during the Match GER, 1.FBL,
Pixsell
15.10.2011.
u 19:24

Perišić je ove sezone zabijao u Ligi prvaka, Bundesligi, igra u najboljoj formi od svih naših igrača. – Odigramo li kao protiv Letonije, kada smo pravi, možemo se nositi sa svakom reprezentacijom na svijetu.

Dobili smo ga dok je ulijevao gorivo na benzinskoj crpki. Čulo se "bravo, Ivane"! Ivana Perišića iz dana u dan sve više obožavaju u Dortmundu. Borussiji ide dobro, tri pobjede zaredom, a posljednja, nad Werderom 2:0 usred Bremena, uvjerila je navijače da je mini kriza prošlost i da je Borussia spremna za velike stvari. Perišić je u Bremenu postigao vodeći pogodak, pa dobio dva žuta kartona. S tim da se u Bremenu zapravo igrao hrvatsko-grčki dvoboj – čuvao ga je Sokratis Papastathopulos, grčki reprezentativac. I baš njega je Perišić mini driblingom u šesnaestercu, svojstvenim samo velikim igračima, izbacio iz igre i zabio za vodstvo Borussije. Trener Jürgen Klopp kratko je rekao: "Bio je to potez klase".

Baš se trsio protiv tog Papastathopulosa, kao da mu se htio odužiti za Atenu.

– Ma nisam bio opterećen tim detaljem. Jednostavno, igrali smo jedan protiv drugoga, pa smo stalno bili u duelu. A i to da sam ga sad nadigrao... Ne može to vratiti onaj poraz u Ateni – rekao je Perišić.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u nedjelju <<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije